Comuna Mitoc judetul Botosani

Bine ati venit pe pagina informativa a comunei Mitoc, judetul Botosani

E-mail: mitoc_botosani@yahoo.com

ID mess: mitoc_botosani


YouTube: http://www.youtube.com/user/mitocbotosani?feature=mhum


Mai multe fotografii in curand si informatii!

( NU UITATI!) va asteptam cu propuneri, materiale la imbunatatirea site-ului cu un mesaj la adresa noastra de e-mail. Multumim!



vineri, 27 martie 2009

Click aici sa comentati activitatea personalului din Primaria com.Mitoc, Botosani

11 comentarii:

  1. Va asteptam cu comentarile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotografia este frumoasa.

    Dar ai putea posta mai multe fotografii din sat, cred ca o sa aveti de mai multi vizitatori dornici sa mai vada cum mai arata satul unde s-au nascut.
    In final felicitari pentru cel care a avut aceasta initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari pentru initiativa ... este ceva nou insa modern; bravo sper sa si apara articole pe aici car emai de care mai interesante si desigur multe informatii despre Mitoc.

    RăspundețiȘtergere
  4. In comuna Mitoc oamenii dorm linistiti, toti se lasa in baza edilului ales recent. Din partea PD-L - ului, anterior fiind in turma PNL-istilor, primarul i-a mai pus inca o data in genunci pe locuitori. Le mai intinde si lor cate un os gol cand se aprind spiritele si GATA, a trecut totul, a scapt domn primar de toate... Culmea e ca nimeni dom'le nu se trezeste si el odata sa se intrebe de unde au "parlitii" comunei sa-si cumpere masini noi... Dat fiind faptul ca a fost demarat proiectul de reabilitarea a sediului primariei iar echipa de muncitori aferenti santierului faceau parte din breasla betivilor nimeni n-a mai contorizat lucrarea. Asa ca hotia a fost in floare. Ma intreb daca va rezista acea cladire macar 10 ani la felul cum a fost tratata... Si uite-asa, de aici putin mai mult, de dincolo, asfaltare, mai totul, banii au fost preluati de "personalitatile marcante" ale comunei. Sper ca in vitorul apropiat gloata sa se trezeasca si sa-i ia la intrebari pe toti... ca prea multi au venit, si s-au umplut cu de toate... Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand am fost vara asta in sat asa de frumos o fost ca imi vine sa plang am stat la onofrei danu si la onofrei catinca si asa liniste o fost in timpul zilei ca si acum daca asa putea asa veni acolo va salut pe toty din comuna mitoc prut

    RăspundețiȘtergere
  6. acest sat ami inspira tot ce este mai frumos din copilaria mea si acum ca sunt plecat ma antorc mereu cu aceiasi simpatie an el si sper ca si cei ce au crescut aici sa nu uite de unde au plecat si sa contribuie la dezvoltarea satului an viitor va salut pe toti mitoceni si dumnezeu sa ne ajute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mitoc e comuna foarte frumoasa.si e deosebita de celelalte........tineti_o tot asa cu dezvoltarea si vom ajunge departe.bafta multa

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari , celui care a luat initiativa de a lansa atatea despre Mitoc, suntem (multi dintre noi) atatia care ajungem cu greu acolo (distanta e de vina), dar astfel avem ocazia sa reinviem amintiri din copilarie cu acest blog
    P.S. scrisul cu albastru nu este o optiune prea buna...nu se prea vede

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,felicitari cui a avut initiativa,era mai frumos dak pozele erau facute intr-un anotimp cu mai multa verdeata,asa arata un pik cam mohorit satu,dar decit nik..e bine si asa.mai ales m-am bucurat k am vazut casa lu Puiu.cind esti departe,conteaza orice.un salut si numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. salut.oamenii din aceasta comuna sunt foarte de treaba,dar pacat este ca primarul nu este in stare sa conduca si sa aiba grija de acesti oameni!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. da ... deci se poate ...felicitari realizatorului... ma bucur ca te-ai inspirat de pe fostul nostru blog al comunei Crucea, Suceava...
    Imi place ca totusi cineva a inceput sa arate si sa bage comuna voastra pe internet...bravo Andrei

    P.S. Daca ai nevoie de ajutor...nu ezita sa ne contactezi.
    Cu respect,

    administrator
    Costel Străilaş

    www.CruceaSuceava.com

    RăspundețiȘtergere

Va multumim pentru comentariu!